Rufus - Racerbil

499,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev tidløs elegance og fart med Rufus racerbilen fra Playforever. Denne racerbil, der er en del af Playforevers Midi-kollektion, er en hyldest til 1960'ernes glamour. Buck er en smuk og strømlinjet sort racerbil, prydet med guld detaljer fronten, hjul og på racerkørerens briller, hvilket giver racerbilen et sofistikeret og luksuriøst udseende.

Inspirationen bag Buck begyndte som en simpel træmodel formet som en sko kile, og blev senere omdannet til en legetøjsbil i plastik. Denne transformation bevarede bilens enkle og rene linjer, hvilket gør den til et smukt eksempel på minimalistisk design. Ligesom resten af Playforevers Midi-serie ligger skønheden modellens enkelhed: en ren form på hjul, suppleret med dristig grafik, der bringer den til live.

Rufus minder om de tidlige racerbiler fra 1920'erne og 1930'erne, men med en klar reference til 1960'ernes modeæra tilføjer bilen et strejf af glamour til enhver legetøjssamling eller hylde. Denne Playforever klassiker er designet til at blive værdsat og elsket i generationer.

Playforever er et engelsk mærke kendt for deres tidløse og elegante legetøj i verdensklasse. Grundlæggeren, Julian Meagher, har skabt en samling af luksuslegetøj, der kombinerer klassiske designs med moderne æstetik, og som kan gå i arv gennem generationer. Hos Banditten er vi stolte af at være forhandler af Playforever legetøj, og vi tilbyder et bredt udvalg af deres smukke biler, fly og motorcykler.

Rufus Racerbil er ikke kun en fryd for øjet, men også sikker for børn at lege med. Alle biler i denne serie er sikkerhedstestet og anbefales til børn fra 3 år og opefter, hvilket sikrer, at de overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Playforevers smukke og tidløse biler er også populære blandt voksne og gør sig perfekt som studentergaver, dåbsgaver og konfirmationsgaver. Deres elegante design gør, at de kan pynte gennem hele livet, både på børneværelset, i stuen eller på kontoret.

Banditten er din destination for eksklusivt og kvalitetslegetøj. Besøg vores butik på Østerbrogade 138 i København eller udforsk vores webshop for at opdage det fulde sortiment af Playforever legetøj. Vi tilbyder en enestående shoppingoplevelse med personlig vejledning og et stort udvalg af tidløst legetøj, der bringer glæde til både børn og voksne.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Mål21, 5 x 12 x 10,5 cm
Reference553803
MærkePlayforever