Jacques - Velocita Formel 1 racerbil

339,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Tilbage i 70'erne var Formel 1-ræs en farlig og højhastighedsdisciplin. Bilernes hastigheder var ekstreme, kørerne var intense, og konkurrencen var benhård. Inspireret af denne æra, har Playforever skabt Velocita-kollektionen, og Jacques - Velocita Formel 1 Racerbil er en ægte hyldest til denne spændende tid.

Jacques er supersej med sin gule og hvide farver, sorte hjul og sølvfarvede racerkørerhjelm. Bilen er ikke kun designet til at være iøjnefaldende, men også til at være en fornøjelse at lege med. Dens gummidæk, strømlinede form og levende, skinnende farver gør den til en af de mest imponerende biler, Playforever nogensinde har lavet. Den lille størrelse gør den perfekt til børn, men dens slående design gør den også til et fantastisk samlerobjekt, der ser lige så godt ud på børneværelset som på en hylde i stuen.

Ligesom alle Playforever-produkter er Velocita Jacques ikke kun smukt designet, men også bygget med materialer af fineste kvalitet for at holde en livstid. Denne klassiske racerbil kan gives videre og leges med i generationer.

Aldersanbefaling: Velocita er anbefalet til børn fra 3 år og opefter, hvilket betyder, at dette produkt er sikkerhedstestet og anbefalet til børn fra 3 år og ældre.

Produkt information

Alder 3-4 år - +13 år
Mål15 x 9,5 x 7 cm
Reference550303
MærkePlayforever