Slate - T903 Luft bil

399,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Oplev elegance og nostalgi med Slate - T903 Luft Bil fra Playforever. Denne smukke legetøjsbil i grå med sorte hjul og en stor fører er en hyldest til en meget chic 1985 Porsche 911 Carrera 3.2 Targa, som Playforevers grundlægger Julian Meagher ejede, mens han boede i Firenze, Italien i to år. Slate - T903 Luft Bil er et mesterværk, der fanger essensen af denne ikoniske bil og bringer den til live i en form, der både er tidløs og sofistikeret.

Legetøjsbiler har altid været en favorit blandt børn, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest appellerer legetøjsbiler til børns naturlige nysgerrighed og fascination af fart og bevægelse. Børn elsker at se ting bevæge sig, og legetøjsbiler giver dem mulighed for at interagere med og kontrollere denne bevægelse på en sjov og engagerende måde.

Legetøjsbiler stimulerer også fantasien. Når børn leger med biler, skaber de ofte komplekse historier og scenarier, der udvikler deres kreativitet og evne til at tænke abstrakt. De forestiller sig, at de kører rundt i forskellige landskaber, deltager i racerløb eller transporterer varer – alt sammen med deres legetøjsbiler som hovedpersonerne i deres leg.

Desuden er legetøjsbiler fremragende til at udvikle finmotoriske færdigheder. Når børn skubber bilerne rundt, lærer de at koordinere deres hånd-øje-bevægelser, hvilket er en vigtig færdighed i deres tidlige udvikling. At gribe fat i bilerne, køre dem rundt og manøvrere dem gennem forskellige forhindringer hjælper med at styrke deres motoriske evner.

Legetøjsbiler er også populære, fordi de giver børn mulighed for at efterligne de voksne i deres liv. Mange børn ser deres forældre køre bil, og at lege med legetøjsbiler giver dem en chance for at efterligne denne voksenaktivitet i en sikker og kontrolleret ramme. Dette efterligningsspil er en vigtig del af deres sociale og kognitive udvikling.

Slate - T903 Luft Bil er designet til at blive værdsat af både børn og voksne. Dens elegante grå farve, sorte hjul og store fører gør den til et slående samlerobjekt, der ser lige så godt ud på en hylde som i hænderne på et legende barn. Bilen er bygget med materialer af højeste kvalitet og håndpoleret med omhu, hvilket sikrer, at den kan holde en livstid og gå i arv gennem generationer.

Aldersanbefaling: Slate er anbefalet til børn fra 1 år og opefter, hvilket betyder, at dette produkt er sikkerhedstestet og anbefalet til børn fra 1 år og ældre.

Produkt information

Alder 1-2 år - +13 år
Mål17,5 x 8,2 x 6,8 cm
Reference550903
MærkePlayforever