Verona - PL VL403 Loretino racerbil

339,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den fantastiske verden af Playforever med Verona - PL VL403 Loretino Racerbil. Denne superseje racerbil er en kulsort skønhed med en blank finish og sorte dæk, prydet med elegante sølvfarvede detaljer, herunder prikker på siderne og racerkørerens hjelm. Et markant sort 4-tal på fronten fuldender det stilfulde design.

Verona - Loretino Racerbil er ikke bare en legetøjsbil; den er et kunstværk i sig selv. Bilen er lavet af de fineste materialer, herunder børnevenlige og bløde gummihjul samt en UV-resistent overflademaling, der sikrer en holdbar og skinnende finish. Denne racerbil er perfekt som barnets første klassiske legetøjsbil og som et yndet samleobjekt for kendere og barnlige sjæle.

Playforever er et engelsk mærke, der står bag en kollektion af de mest gennemførte biler og fly i et retro design. Deres kollektion er inspireret af ikoniske racerbiler og fly fra 1920’erne og klassiske amerikanermodeller fra 60’erne. Playforever tror på autentisk design og fejlfri finish, hvilket afspejles i hver eneste bil og fly, de producerer. Deres produkter er resultatet af flere års studier af traditionel design kombineret med moderne teknikker og æstetik.

Loretino Verona er en sød og legende nedskaleret version af sin storebror, Bruno, som var den allerførste bil i Playforever-kollektionen. I sin strålende sorte farve med matchende sorte gummidæk er Loretino Verona et levende bevis på, at størrelsen ikke er alt. Let og nem at holde, men bygget til at holde, præcis som alle Playforever-produkter, er den smukt designet og bygget til at vare en livstid.

Disse tidløse biler er populære blandt både børn og voksne og gør sig perfekt som studentergaver, dåbsgaver og konfirmationsgaver. Deres elegante design gør, at de kan pynte gennem hele livet, både på børneværelset, i stuen eller på kontoret.

Aldersanbefaling: Loretino anbefales til børn fra 1 år og opefter, hvilket betyder, at dette produkt er sikkerhedstestet og anbefalet til børn fra 1 år og ældre.

Produkt information

Alder 1-2 år - +13 år
Mål13,8 x 8,8 x cm
Reference550403
MærkePlayforever