Havodder med spejl, lyde, bideringe & ophæng

219,95 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev den stimulerende og lærerige glæde ved Havodder med Spejl, Lyde, Bideringe & Ophæng fra Lamaze. Denne charmerende havodder er ikke kun en sød ledsager for din baby, men også en fantastisk hjælp til at fremme sanse- og motoriske færdigheder gennem sjov og leg.

Lamaze Havodder med Spejl, Lyde, Bideringe & Ophæng er designet til at stimulere babys sanser og udvikling på flere måder. Den er udstyret med en stor klips, der nemt kan fastgøres til barnevogne, autostole eller aktivitetscentre, hvilket gør det muligt for baby at have sjov overalt og når som helst. Havodderen har blide raslende ringe, der giver en dejlig lyd, når de bevæges, hvilket hjælper med at udvikle babys hørelse og manuelle færdigheder.

Et lille kigge-bøh spejl der kommer frem når man trækker i bideringende, hjælper baby med at lære koncentration og følge bevægelige billeder, hvilket er vigtigt for udviklingen af visuel perception. Havodderen har også en piv-squeaker, der laver en sjov lyd og tiltrækker babys opmærksomhed, hvilket understøtter udviklingen af høresansen. De forskellige teksturer og grebselementer på havodderen fremmer udviklingen af finmotoriske færdigheder og sensorisk følsomhed, hvilket gør den til et værdifuldt redskab i barnets tidlige udviklingsstadie.

Denne havodder er mere end bare en legetøj – den fremmer interaktion og leg mellem baby og voksne, hvilket styrker båndet og understøtter den følelsesmæssige udvikling. Lamaze Havodder med Spejl, Lyde, Bideringe & Ophæng er designet til babyer fra de første måneder af livet og og til 2 år. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og holdbarhed, der sikrer mange glædelige øjeblikke.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 6-12 mdr.
Mål5.2 x 12.7 x 27.9 cm
ReferenceL27494
MærkeLamaze