Pony med klokke & knitrelyd, bidebrik & ophæng

219,95 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev glæden ved Lamaze Pony med Klokke & Knitrelyd, Bidebrik & Ophæng, et vidunderligt stykke babylegetøj designet til at underholde og stimulere din baby. Denne søde pony, Carson Clydesdale, vil bringe smil frem på din babys ansigt. Den fluffy, bløde plyshest har knitrende ben, bløde velcrobånd og en æbleformet bidering, der lindrer ømme gummer. Når din baby ryster legetøjet, lyder en blid klokke, som tiltrækker opmærksomheden og glæder sanserne.

Dette taktile legetøj er perfekt til sensorisk stimulering og tidlig udvikling. De tiltalende farver med kontrasterende mønstre, stille lyde og unikke stofteksturer fremmer visuel, auditiv og finmotorisk udvikling hos din baby. De forskellige teksturer og lyde giver din baby mulighed for at udforske og udvikle deres sanser, hvilket gør legestunden både lærerig og sjov.

Pony med Klokke & Knitrelyd, Bidebrik & Ophæng er også et fremragende rejselegetøj, der underholder de små på farten. Den praktiske ring forhindrer legetøjet i at falde af, hvilket gør det nemt at fastgøre til barnevogne, autostole, aktivitetscentre eller barnesenge. På den måde er din baby aldrig uden deres yndlingslegetøj, uanset hvor I befinder jer.

Dette Lamaze legetøj er en fantastisk gave til nyfødte og er velegnet til børn fra 0 til 6 måneder og opefter. Det er en dejlig gave til din egen baby eller som en betænksom gave til en baby shower for venner og familie.

Lamaze-produkter er udviklet med hjælp fra eksperter inden for børneudvikling og er lavet af materialer af høj kvalitet og holdbarhed. Pony med Klokke & Knitrelyd, Bidebrik & Ophæng er ingen undtagelse og vil give din baby mange glædelige øjeblikke, mens de vokser.

Hos Banditten er vi stolte af at tilbyde et stort udvalg af Lamaze-legetøj, der inspirerer til leg og læring. Besøg os i vores butik på Østerbrogade 138 i København eller på vores webshop for at finde det perfekte legetøj til din baby.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 1-2 år
Maksimal vægt147 g
Mål15,23 x 11,42 x 27,3 cm
ReferenceL27498
MærkeLamaze