Mariehønens Dag - Blød babybog med aktiviteter & ophæng

209,95 kr

12 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev magien ved Søde Insekter - Blød Babybog med Aktiviteter & Ophæng fra Lamaze, den perfekte første bog til din baby. Denne interaktive bløde bog er fyldt med visuel stimulering og aktiviteter, der vil fange babys interesse og fremme deres udvikling. De farverige sider indeholder skjulte spejle og lyse farver, som baby kan udforske, mens de lærer om den lille mariehønes dag.

Bogen er designet til at engagere baby med interessante lyde og teksturer, som opfordrer til opdagelse og leg. På hver side finder baby noget nyt at udforske, mens mariehønen rejser fra side til side og kan gemmes under små kigge-bøh-flapper. At gribe og holde de bløde stofsider samt interagere med mariehønen hjælper med udviklingen af taktile og finmotoriske færdigheder.

Mariehønens Dag babybogen er ikke kun sjov om dagen, men også perfekt til sengetid. Siderne bliver gradvist mørkere for at berolige og afslappe baby, hvilket gør det nemmere at forberede sig til natten. Denne bløde babybog er en ideel ledsager til at skabe rolige og trygge øjeblikke før sengetid.

Lamaze’s karakteristiske on-the-go ophæng gør det let at tage Mariehønens Dag med på farten. Bogen kan nemt fastgøres til barnevogn, autostol, pusletaske og mere, så baby altid kan have deres yndlingsbog med sig. Dette gør det muligt for baby at nyde sjov og læring, uanset hvor turen går hen.

Produkt information

Alder 6-12 mdr. - 1-2 år
Maksimal vægt26,7 x 17,70 x 3,99 cm
ReferenceL27385
MærkeLamaze