Ny
Hurra, her er jeg! - Barnets bog

Hurra, her er jeg! - Barnets bog

225,00 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Hurra, her er jeg! - Barnets bog er den perfekte mindebog, der følger dit barn fra lidt før fødslen og helt frem til den første fødselsdag. Denne smukke bog giver forældre mulighed for at nedfælde alle de dyrebare detaljer og minder fra barnets første tid, hvilket gør den til et uvurderligt redskab til at bevare disse specielle øjeblikke. Bogen indeholder dedikerede sider, hvor du kan indsætte fotos, hospitalsarmbånd, en hårtot og andre mindeværdige genstande. Den er praktisk og rummer alle de vigtigste informationer, følelser og minder fra det første år.

I Hurra, her er jeg! - Barnets bog er der plads til at gemme ultralydsbilleder, skrive om den første tid hjemme, notere de første ord, dokumentere søvnrytme og de første skridt. Bogen inkluderer også sider til stamtræ og barnedåb eller navnefest, hvilket gør den ideel til både drenge og piger. Denne mindebog er trykt på FSC-papir, hvilket understøtter bæredygtig skovdrift og miljøvenlige trykmetoder.

Bøger som Hurra, her er jeg! er ikke kun fantastiske for at bevare minder, men de spiller også en vigtig rolle i barnets udvikling. At læse bøger sammen styrker båndet mellem forældre og barn, og det tidlige møde med bøger hjælper med at udvikle barnets sprog og forståelse. Bøger er også fremragende gaver, da de tilbyder læring og underholdning, og mindebøger som denne er særligt værdsatte som dåbsgaver eller barselsgaver.

Hos Banditten er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af børnebøger fra forlaget Bolden, som både kan findes i vores legetøjsbutik og på vores webshop. Vi mener, at bøger er en essentiel del af enhver barndom, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bog til dit barn eller som gave til en særlig lejlighed.

Produkt information

ReferenceFB57415
MærkeForlaget Bolden