Ny
Enhjørning - Jeg elsker perler - Dekorér med diamanter (6-13 år)

Enhjørning - Jeg elsker perler - Dekorér med diamanter (6-13 år)

159,59 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Perlebilleder – til at gemme eller give i gave!

Enhjørning - Jeg elsker perler - Dekorér med diamanter er en fantastisk aktivitet for børn i alderen 6-13 år, der elsker at skabe deres egne kunstværker. Med over 1500 smukke perler at vælge imellem, kan dit barn skabe glitrende og skinnende Diamond Art-kort, som de enten kan beholde som minder eller give væk som personlige gaver. Denne bog med spiralryg er både praktisk og sjov, hvilket gør den ideel til at tage med på farten.

At dekorere med perler er super nemt og sjovt. Dit barn skal blot trække folien af siderne og trykke perlerne fast for at færdiggøre deres kunstværker. Bogen indeholder perler, en dansk brugsanvisning, sider til at farvelægge som en malebog, samt sider som kan farvelægges på den ene side og få perler på den anden. Når barnet er færdigt med et projekt, kan siden trykkes ud af bogen og sættes fast på en lille papfod, så kunstværket kan vises frem.

Denne bog åbner op for enhjørningernes magiske verden, hvor dit barn kan give dem farve og liv med perler og farver. Det er en fantastisk måde at stimulere kreativiteten på, og det færdige resultat er noget, barnet kan være stolt af.

Bøger og aktiviteter som Enhjørning - Jeg elsker perler - Dekorér med diamanter er ikke kun sjove, men de spiller også en vigtig rolle i barnets udvikling. De hjælper med at forbedre finmotorikken, koncentrationen og kreativiteten. Derudover er bøger og kreative projekter gode gaveidéer, da de tilbyder læring og underholdning i én pakke.

Produkt information

Alder 5-6 år - +13 år
Mål 25.8 x 19.5 cm
Antal sider28
ReferenceFB58375
MærkeForlaget Bolden