Rainbow Starter Pack - magnetsæt 60 dele

699,95 kr

3 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Lad kreativiteten få frit spil med Connetix Rainbow Starter Pack - magnetsæt 60 dele! Dette sæt er perfekt som introduktion til Connetix' verden af magnetisk byggelegetøj, hvor både læring og leg går op i en højere enhed. Connetix er kendt for at skabe legetøj, der stimulerer børns fantasi, logiske tænkning og finmotorik, hvilket gør det til et must-have for nysgerrige og kreative børn.

Dette starter-sæt indeholder magnetiske brikker i forskellige former og strålende regnbuefarver, der inspirerer til at bygge alt fra huse og slotte til zoologiske haver og rumskibe. Med de mange forskellige byggeelementer kan børn designe deres egne unikke konstruktioner, mens de samtidig lærer om geometri, balance og konstruktion. Connetix-magnetsættene er også kompatible med andre magnetiske byggesæt, som Magna-Tiles, hvilket giver endnu flere muligheder for leg.

Connetix Rainbow Starter Pack inkluderer 6 store firkanter, 24 små firkanter, 6 ligesidede trekanter, 6 retvinklede trekanter, 6 ligebenede trekanter, 6 vinduesdele og 6 dørrammer samt et idéhæfte for ekstra inspiration. Dette magnetsæt er ideelt til børn fra 3 år og opefter og er en fantastisk måde at udvikle børns kognitive færdigheder på en sjov og interaktiv måde.

Perfekt som en gave eller tilføjelse til en voksende samling af magnetisk legetøj – Connetix giver uendelige muligheder for at skabe og lære!

BEMÆRK! VAREN TILLÆGGES EKSTRA FRAGT TILLÆG P.G.A. VÆGTEN! - 
Sendes kun i Danmark.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål26 x 17 x 9,5 cm
ReferenceCT-R-00060-ST
Mærke CONNETIX