Rainbow Pack tog - Magnetsæt 50 dele

649,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Sæt kursen mod sjov og læring med Connetix Rainbow Pack tog - Magnetsæt 50 dele! Dette sæt er det perfekte valg for små køretøjsentusiaster, der elsker at bygge deres egne tog, lastbiler, fly og meget mere. Med farverige magnetiske brikker og praktiske vognbaser med ægte gummihjul kan børnene skabe uendelige køretøjsdesigns, der stimulerer fantasi, finmotorik og forståelse for magnetisme og geometri.

Connetix er kendt for deres højkvalitets magnetiske byggeklodser, som opfordrer børn til at eksperimentere, udforske og lære gennem leg. Grundlagt i Australien, blev Connetix udviklet for at give børn et alsidigt, holdbart og sikkert værktøj til kreativ leg. Deres produkter er designet til at vokse med barnet, fra simple konstruktioner til komplekse designs, der udfordrer både fantasi og intellekt. De magnetiske klodser har en stærk tiltrækningskraft og er fremstillet af giftfrie materialer af højeste kvalitet, hvilket gør dem sikre for børn i alle aldre. Deres produkter fremmer desuden vigtige udviklingsområder som problemløsning og rumlig bevidsthed.

Sættet indeholder en vendbar grå transportvogn, to gennemsigtige vogne samt en række magnetiske brikker i forskellige former. Børn kan bygge alt fra brandbiler og ambulancer til fly og lastbiler. Connetix Rainbow Pack kan også kombineres med andre Connetix-sæt samt populære byggesæt som Magna-Tiles for at skabe endnu mere komplekse og spændende konstruktioner.

Hos Banditten elsker vi at tilbyde legetøj, der ikke kun er sjovt, men også lærerigt, og med Connetix får du en perfekt kombination af begge dele. Sættet inkluderer 1 tog-/lastbilbase, 2 bilbaser, 3 ligesidede trekanter, 3 retvinklede trekanter, 2 ligebenede trekanter, 15 døre, 4 små firkanter, 2 vinduer, 18 rektangler samt et idéhæfte for ekstra inspiration. En fantastisk gaveidé til den lille bygherre, der elsker at skabe og lære gennem leg!

BEMÆRK! VAREN TILLÆGGES EKSTRA FRAGT TILLÆG P.G.A. VÆGTEN! - Sendes kun i Danmark.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål30,5 x 21 x 8,50 cm
ReferenceCT-R-00050-TR
Mærke CONNETIX