Pastel Geometry Pack - Magnetsæt 40 dele

529,95 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Connetix Pastel Geometry Pack - Magnetsæt 40 dele er det perfekte sæt til børn, der elsker at udforske geometri, magnetisme og farver gennem kreativ leg. Med sit udvalg af sekskanter og trekanter i smukke pastelfarver åbner sættet op for et utal af muligheder for at bygge alt fra pyramider og mønstre til mere komplekse strukturer. Dette magnetsæt er designet til at vokse med barnet, så legen bliver mere og mere udfordrende, efterhånden som deres forståelse og færdigheder udvikles.

Connetix er kendt for at levere legetøj af høj kvalitet, der fremmer kreativitet og læring på en sjov måde. Deres magnetiske byggeklodser er ikke blot holdbare og sikre, men også ideelle til at stimulere barnets rumlige bevidsthed, problemløsningsevner og finmotorik. Ved at kombinere enkle former og farver med magneternes magiske tiltrækning, får børn mulighed for at eksperimentere og udforske deres fantasi. Det australske mærke har opnået stor popularitet verden over, da deres produkter både er giftfrie og slidstærke, hvilket gør dem til en favorit hos både børn og forældre.

Denne Geometry Pack består af 40 dele i iøjnefaldende pastelfarver, som gør det muligt at skabe både små og store konstruktioner. Sættet inkluderer 8 sekskanter, 16 ligesidede trekanter og 16 ligebenede trekanter, hvilket gør det nemt for børnene at kombinere det med deres øvrige Connetix-samling eller andre magnetiske byggeklodser som Magna-Tiles, som også kan bruges sammen.

Hos Banditten elsker vi legetøj, der ikke blot er sjovt, men også lærerigt og inspirerende. Dette Pastel Geometry Pack magnetsæt er en fantastisk måde for børn at fordybe sig i leg og samtidig lære om former, farver og fysik. En ideel gave til den lille ingeniør, der elsker at bygge og udfordre deres fantasi gennem leg!

BEMÆRK! VAREN TILLÆGGES EKSTRA FRAGT TILLÆG P.G.A. VÆGTEN! - Sendes kun i Danmark.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
ReferenceCT-P-00040-GE
Mærke CONNETIX