Astronaut Move Bottle - Sensorisk legetøj

149,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Petit Boum - Astronaut Move Bottle - Sensorisk legetøj

Tag med på en interstellar rejse med denne fascinerende sensoriske flaske fra Petit Boum! En ensom astronaut svæver modigt gennem det uendelige kosmos, hvor vores lille blå planet ser mikroskopisk ud fra det fjerne. Flasken stimulerer barnets sanser og skaber en fortryllende oplevelse, hvor drømme får lov at flyde frit.

Petit Boum er kendt for deres innovative sensoriske legetøj, som inviterer børn til at udforske verden gennem nysgerrighed og fordybelse. Move Bottles er designet til at styrke observationsevner, koncentration og rolig leg. Med et enkelt ryst begynder eventyret – planeter, astronauter og endda dyr svæver op i det farverige univers, hvor væskens ændrede tæthed skaber en magisk drømmeverden fyldt med bobler.

Flasken er skabt til at fremme afslapning og fantasifuld leg, og den er perfekt til små hænder, som elsker at opdage de fascinerende bevægelser inde i flasken. Ideel til børn fra 3 måneder til ca. 6 år, men ældre børn kan også få glæde af de rolige og sansestimulerende oplevelser.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 5-6 år
Mål14 x 4 cm
ReferencePBMUNIVERSE
Mærke Petit Boum