Badeand Move Bottle - Sensorisk legetøj

149,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i et sødt badeeventyr med Badeand Move Bottle fra Petit Boum! Når flasken rystes, vil barnet opdage en sjov scene med mor and, der leger med sin strandbold, mens hendes små ællinger dykker under vandet. Flaskens farverige indhold, med boblende væske og flydende figurer, inviterer barnet til en sanselig rejse, hvor fantasien får frit spil.

Petit Boum er kendt for deres innovative sensoriske flasker, der stimulerer sanserne og skaber rolige, koncentrerede legeoplevelser. I serien af Move Bottles udforsker Petit Boum grænserne for sensorisk leg med væsker, der har flydende effekter, og figurer, som svæver med ændringen i væskens tæthed. Hver gang flasken rystes, begynder et nyt eventyr – om det er planeter, astronauter eller som her, sjove badeænder og ællinger, der danser i vandet.

Badeand Move Bottle er ikke kun for større børn – babyer kan også have stor glæde af flasken. Trill flasken hen ad gulvet, og lad baby kravle efter den, eller ryst flasken og placer den foran baby, mens det ligger på maven. Bevægelsen og de flotte farver samt de små ænder fanger babyens opmærksomhed, mens det samtidig styrker rygmusklerne ved mavetræning.

Denne flaske er perfekt til at fremme afslapning og leg og er ideel for børn fra 3 måneder til ca. 6 år. Flaskens design gør det nemt for små hænder at gribe og ryste, hvilket styrker barnets motorik og nysgerrighed.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 5-6 år
Mål14 cm x 4 cm
ReferencePBMDUCKY
Mærke Petit Boum