Projektor børnelampe med 8 melodier & 3 baggrunde

339,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

4 anmeldelser

Beskrivelse

Skab en beroligende og fantasifuld soveoplevelse med Little L's projektor børnelampe. Denne multifunktionelle lampe kombinerer lys og lyd for at hjælpe dit barn med at finde ro og tryghed, mens det falder i søvn. Little L er kendt for deres innovative og stilfulde lamper, der forener leg og funktionalitet, hvilket gør denne projektor ideel til børneværelset.

Projektorlampen leveres med tre udskiftelige baggrunde: rummet, havet og søde dyr, som nemt kan skiftes ved at tage lampens skærm af. Den giver barnet mulighed for at fordybe sig i en magisk verden af enten stjerner, havdyr eller vilde dyr, alt efter humør og præference. Med fire forskellige lysindstillinger – hvidt, gult, blåt lys eller skiftende farver – kan lyset justeres til det perfekte niveau af afslapning. Billedrotationen kan også deaktiveres, hvis barnet foretrækker en fast projektion.

Denne natlampe fungerer også som en musikboks med 8 forskellige melodier, der bidrager til en rolig og afslappet atmosfære. Lampen er genopladelig via et medfølgende USB-C kabel og kan lyse i op til 20 timer på en fuld opladning, afhængigt af lys- og musikindstillingerne.

Little L Projektor børnelampen er velegnet fra fødslen og op, hvilket gør den til et alsidigt og praktisk valg for både babyer og småbørn, der har brug for tryghed ved sengetid.

Produktegenskaber:

  • 3 udskiftelige projektioner: rum, hav og dyr
  • 8 beroligende melodier
  • 4 lyseffekter: hvidt, gult, blåt eller skiftende farver
  • Genopladelig via USB-C (kabel inkluderet)
  • Lyser i op til 20 timer pr. opladning
  • Mål: 11 x 11 x 16,8 cm
  • Velegnet fra fødslen

Produkt information

ReferenceLUBLANCM
Mærke Little L