Grøn Float Bottle - Sensorisk legetøj

119,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Dyk ned i en verden af farver, lys og magi med Grøn Float Bottle fra Petit Boum! Denne fascinerende sensoriske flaske indeholder grøn væske, glimmer, stjerner og små grønne bolde, som bevæger sig i en beroligende strøm, når flasken rystes eller vippes. De smukke visuelle effekter skaber en rolig atmosfære, der hjælper børn med at finde deres indre ro og stimulerer sanserne.

Petit Boum er kendt for at skabe sansestimulerende flasker, der ikke kun styrker børns nysgerrighed og koncentration, men også fungerer som mindfulness-værktøjer til at skabe rolige øjeblikke. Float Bottles er inspireret af naturens farver og lys, og barnet kan fordybe sig i glimmerets dans og stjernernes blide bevægelser. Brug flasken sammen med en lystavle for at skabe et ekstra magisk lysspil, eller lad barnet studere bevægelserne, mens det slapper af.

Flasken er ideel for både små og større børn. Babyer kan nyde den visuelle stimulering, når flasken rulles hen over gulvet, eller mens de træner deres muskler under mavetræning. Større børn kan bruge flasken som et værktøj til afslapning og mindfulness, hvor de flydende bevægelser og rolige effekter hjælper med at reducere stress og angst – og ikke kun for børn, men også voksne kan få glæde af dens beroligende effekt.

Denne sensoriske flaske er perfekt til børn fra 3 måneder til ca. 6 år og er både sikker og holdbar til aktiv leg. Float Bottles fra Petit Boum giver børn mulighed for at opdage farver, lys og bevægelse i deres eget tempo, samtidig med at de fremmer ro og koncentration.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 5-6 år
Mål14 cm x 4 cm
ReferencePBFGREEN
Mærke Petit Boum