Pink Float Bottle - Sensorisk legetøj

119,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Træd ind i en magisk verden med Petit Boums Pink Float Bottle! Denne sensoriske flaske er fyldt med en smuk pink væske, eventyrligt glimmer, små sølvstjerner og pink bolde, der frit svæver rundt og skaber en beroligende og fascinerende oplevelse for barnet. Når flasken rystes eller vippes, bevæger indholdet sig smukt og fanger barnets opmærksomhed, mens det stimulerer sanserne.

Petit Boum er kendt for deres innovative sensoriske flasker, der styrker børns nysgerrighed og evne til at fordybe sig i leg. Float Bottles er designet til at fremme afslapning, koncentration og visuel udforskning, og de er perfekte til både babyer og småbørn. Barnet kan trille flasken hen over gulvet og kravle efter den, eller flasken kan placeres foran barnet under mavetræning for at styrke rygmusklerne. De flotte farver og rolige bevægelser gør flasken til en sansestimulerende oplevelse, der samtidig fremmer motorisk udvikling.

Større børn kan også få stor glæde af flasken som et beroligende element i deres leg. Float Bottle kan bruges som et værktøj til mindfulness og afslapning, da de langsomme, flydende bevægelser har en rolig og næsten hypnotisk effekt. Flasken kan bruges i stille stunder til at styrke koncentrationen eller som en pause fra mere aktive lege. Den er også perfekt som et sanseværktøj, der fremmer observation og tålmodighed hos større børn, der kan studere, hvordan glimmeret, stjernerne og de hvide bolde bevæger sig i væsken.

Denne flaske er ideel til børn fra 3 måneder til ca. 6 år, og dens robuste design gør den sikker og holdbar til leg og opdagelse. Petit Boums Float Bottles giver barnet mulighed for at udforske en verden af farver og bevægelser i sit eget tempo.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 5-6 år
Mål14 cm x 4 cm
ReferencePBFPINK
Mærke Petit Boum