Pink Fluo Float Bottle - Selvlysende sensorisk legetøj

119,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev magien med Pink Fluo Float Bottle fra Petit Boum! Denne unikke sensoriske flaske indeholder selvlysende, "Glow in the Dark" pink væske og sølv glimmer, der skaber en fortryllende visuel oplevelse. Når flasken lades op i naturligt lys eller under en UV-lyskilde, bliver den fluorescerende og fosforescerende væske levende i mørket, og de glitrende stjerner begynder at danse. Tag flasken med ind i et mørkt rum – og så begynder showet!

Petit Boum er kendt for deres innovative sansestimulerende legetøj, der hjælper børn med at udvikle nysgerrighed, koncentration og evnen til at slappe af. Med den nye Fluo-serie tager de det klassiske Float-koncept et skridt videre ved at inkludere uimodståelige selvlysende pigmenter, der fascinerer børn i alle aldre. Denne flaske er perfekt til at skabe et roligt øjeblik hvor barnet studere, hvordan glimmeret og væsken bevæger sig i flasken.

Babyer kan få glæde af flaskens fascinerende bevægelser og farver ved at følge den, når den trilles hen over gulvet, mens de samtidig styrker deres motorik og rygmuskler under mavetræning. Større børn kan bruge flasken som et værktøj til mindfulness og afslapning, hvor de beroligende lys- og bevægelseseffekter kan skabe et stille øjeblik for refleksion og koncentration.

Flasken er sikker og holdbar, perfekt til børn fra 3 måneder til ca. 6 år, og inkluderer en brugsanvisning for optimal brug.

Produkt information

Alder 3-6 mdr. - 5-6 år
Mål14 cm x 4 cm
ReferencePBFFLUOP
Mærke Petit Boum