Vanille dukke med tilbehør i kuffert 11 dele (32 cm)

629,95 kr

14 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Skal vi på ferie? Djeco's vidunderlige POMEA Vanille dukke kommer i en smuk kuffert, der indeholder alt, hvad hun behøver for en dejlig, afslappende ferie. Med i kufferten følger pyjamas, hat, skiftetøj, ble, sutteflaske og hagesmæk, så hun altid er klar til nye eventyr.

Vanille dukken er let og perfekt i størrelsen (32 cm) til små arme, hvilket gør hende nem at tage med overalt. Hendes bløde krop er dekoreret med en fin bodystocking, der giver hende en realistisk babyform, mens ansigt, arme og ben er lavet af blød vinyl, der føles behagelig at lege med. Dukkens sovende blå øjne og det drejelige hoved gør legen endnu sjovere, da Vanille kan placeres i mange forskellige positioner.

Dukkens tøj er designet til at være let selv at tage af og på for barnet, det meste med velcrolukning, så selv små hænder kan klare det. Både dukken og dukketøjet kan vaskes i maskinen ved 30°C, og fyldet i kroppen er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket gør Djeco dukken både bæredygtig og nem at holde ren. Det neutrale, duftfri vinyl materiale i hendes hoved, arme og ben giver en ekstra behagelig oplevelse under legen.

Den søde dukke Vanille er den perfekte rejsekammerat og en oplagt gaveide til alle børn, der elsker at tage deres dukke med på eventyr.

Produkt information

Alder 1-2 år - 5-6 år
Mål29,5 cm x 19 cm x 8 cm
ReferenceDJ07866
Mærke Djeco