Sonny Angel - Home Sweet home - Limited Edition - FORUDBESTILLES

105,00 kr

12 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

OBS! KOMMER TIL NOVEMBER I BEGRÆNSET ANTAL - KAN FORUDBESTILLES NU!

Sonny Angel - Home Sweet Home - Limited Edition er en unik og eftertragtet udgave af de populære Sonny Angel-figurer. I denne limited edition-serie har de små figurer fået nye og søde outfits, inspireret af hygge og hjemlig komfort. Hver figur har et charmerende og fantasifuldt udtryk, og som altid med Sonny Angel-figurer, er der et element af overraskelse – du ved aldrig præcis, hvilken figur du får, før du åbner æsken!

Home Sweet Home-serien er skabt til at fejre glæden ved hjemlig hygge, og figurerne har derfor små accessories og detaljer, der emmer af varme og komfort. De kan eksempelvis have hovedbeklædninger formet som kæledyr, små blomster eller andre genstande, der relaterer sig til hjemmets tryghed og hygge. Det gør dem ikke kun til samlerobjekter, men også til små kunstværker, der kan pynte i børneværelset eller på hylden.

Sonny Angel-figurerne fungerer som "blind boxes," hvor hver æske indeholder én hemmelig figur. Det betyder, at du aldrig ved, hvilken af de søde figurer du får – hvilket gør det både spændende at samle på dem og sjovt at bytte med vennerne. Der er en særlig glæde ved at åbne æsken og opdage, hvilken limited edition Sonny Angel du har fået. Mange børn og unge elsker at samle på Sonny Angels på grund af den sjove overraskelsesfaktor og muligheden for at få fat i sjældne udgaver som denne.

Hos Banditten er vi glade for at kunne tilbyde denne sjældne Home Sweet Home-serie, som vil bringe både glæde og magi til enhver Sonny Angel-samling. Figuren måler cirka 7,5 cm og er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der gør dem holdbare og sikre til børn. En skøn gaveidé til enhver samler!

Produkt information

Mål7,5 cm
Mærke Sonny Angel