Sonny Angel - Dinosaur - Limited Edition - FORUDBESTILLES

105,00 kr

12 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

OBS! KOMMER TIL NOVEMBER I BEGRÆNSET ANTAL - KAN FORUDBESTILLES NU!

Sonny Angel - Dinosaur - Limited Edition er en fantastisk tilføjelse til de populære Sonny Angel-figurer, hvor de små figurer denne gang er klædt ud som nuttede dinosaurer! Denne limited edition-serie er elsket af både børn og samlere for sine detaljerede og kreative kostumer, der tager inspiration fra fortidens majestætiske dinosaurer. Hver Sonny Angel-figur har et charmerende ansigtsudtryk og et unikt dinosaur-outfit, hvilket gør dem til en sjov og skøn del af enhver samling.

Ligesom alle andre Sonny Angel-serier kommer Dinosaur Edition i de velkendte "blind boxes." Det betyder, at du ikke ved, hvilken dinosaur-figur du får, før du åbner æsken. Denne overraskelsesfaktor gør det både spændende at samle og lege med figurerne, og mange børn og unge elsker at bytte figurer med venner for at fuldende deres samling. Dinosaur-serien har blandt andet figurer udklædt som både klassiske og mere sjældne dinosaurarter, som f.eks. T-Rex, Triceratops og Stegosaurus, alle designet med søde detaljer og lyse farver.

Sonny Angel-figurer er kendt for deres høje kvalitet og sjove designs, og de er populære hos børn, teens og voksne samlere over hele verden. Hver figur måler omkring 7,5 cm, hvilket gør dem perfekte til både leg og udstilling. Figurerne kan nemt integreres i fantasifulde lege, hvor børnene kan opfinde små eventyr med deres yndlingsdinosaurer. Den lille størrelse gør også, at de nemt kan tages med overalt og skabe glæde både derhjemme og på farten.

Hos Banditten er vi glade for at tilbyde denne sjældne Sonny Angel - Dinosaur Edition, der er ideel til samlere eller som en gave til børn, der elsker søde og unikke figurer. Perfekt til at overraske med en hemmelig figur, der kan tilføje både sjov og glæde til enhver Sonny Angel-samling!

Produkt information

Mål7,5 cm
Mærke Sonny Angel