Sonny Angel - Dog Time - Limited Edition - FORUDBESTILLES

105,00 kr

12 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse


OBS! KOMMER TIL NOVEMBER I BEGRÆNSET ANTAL - KAN FORUDBESTILLES NU!

Sonny Angel - Dog Time - Limited Edition er den perfekte tilføjelse til enhver Sonny Angel-samling, hvor de små figurer denne gang er klædt ud som søde hunde! Denne limited edition-serie er skabt til at glæde både børn, teens og samlere med sine nuttede detaljer og hundetema, hvor hver Sonny Angel er iklædt et unikt hunde-kostume, der spænder fra klassiske racer til mere sjældne hunde.

Ligesom alle Sonny Angel-figurer kommer Dog Time-serien i de populære "blind boxes." Det betyder, at det er en overraskelse, hvilken figur du får, når du åbner æsken. Denne uforudsigelighed gør det ekstra sjovt at samle på figurerne, og mange børn og unge elsker at bytte med hinanden for at få deres favorithund. Dog Time-serien inkluderer charmerende hunderacer som bulldogs og schnauzere, alle med deres eget søde udtryk og detaljer.

Sonny Angel-figurer er små, omkring 7,5 cm høje, og de er perfekte til både leg og udstilling. Figurerne kan bruges i fantasifulde lege, hvor børnene kan opfinde små eventyr med deres yndlingshunde, eller de kan stå fremme og pynte som en del af en større samling. Hver figur er lavet af høj kvalitet og med stor opmærksomhed på detaljerne, hvilket gør dem populære blandt både børn og voksne samlere verden over.

Hos Banditten er vi glade for at have Sonny Angel - Dog Time Limited Edition på hylderne. Det er en skøn gaveidé til børn, der elsker hunde og figurer, eller til samlere, der gerne vil have fingrene i denne sjældne og unikke udgave. Hver figur bringer en overraskelse, og uanset hvilken hund du får, vil den med garanti sprede glæde og begejstring.

Produkt information

Mål7,5 cm
Mærke Sonny Angel