Sonny Angel - Gifts of Love - Limited Edition - FORUDBESTILLES

105,00 kr

6 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse


OBS! KOMMER TIL NOVEMBER I BEGRÆNSET ANTAL - KAN FORUDBESTILLES NU!

Sonny Angel - Gifts of Love-serien er en speciel limited edition, der spreder kærlighed og glæde med sine hjertevarme og smukt designede figurer. Serien er perfekt til samlere og fans af de små, elskede Sonny Angel-figurer. Denne kollektion er fyldt med charme og romantik, hvor hver figur er iklædt nuttede kostumer, der symboliserer kærlighedens tema. Det gør dem ideelle til at markere særlige anledninger som fødselsdage, Valentines, bryllupper, eller bare som en sød gestus til en elsket ven.

Ligesom de andre serier kommer figurerne i "blind boxes," hvor indholdet er en overraskelse, indtil æsken åbnes. Gifts of Love-serien byder på en række søde og hjerteformede detaljer, der matcher temaet perfekt. Hver Sonny Angel i denne serie bærer et lille symbol på kærlighed, hvad enten det er hjerteformede vinger, smukke pastelfarver eller små detaljer som blomster, bamser og hjerter. Disse figurer er perfekte til samlere, der ønsker at udvide deres samling med en ekstra touch af romantik og varme.

Sonny Angel-figurerne er små og kompakte, hvilket gør dem nemme at lege med eller udstille som en del af en større samling. Med deres glade udtryk og hjerteformede detaljer er figurerne i Gifts of Love-serien også gode til fantasifulde lege eller som pynt på børneværelset. Serien er populær blandt både børn og unge, der elsker den søde overraskelse ved at åbne en blind boks og se, hvilken figur de får.

Hos Banditten er vi glade for at kunne tilbyde Sonny Angel - Gifts of Love Limited Edition. Denne serie er en oplagt gaveidé til børn og samlere, der værdsætter de små, hjertevarme figurer, og som elsker at samle på sjældne udgaver. Med Gifts of Love-serien får du ikke kun en figur, men også et symbol på kærlighed, der vil bringe smil og glæde til modtageren.

Produkt information

Mål7,5 cm
Mærke Sonny Angel