Sonny Angel - Candy Store nøglering & vedhæng til taske - FORUDBESTILLES

125,00 kr

5 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse


OBS! KOMMER TIL NOVEMBER I BEGRÆNSET ANTAL - KAN FORUDBESTILLES NU!


Sonny Angel - Candy Store Series Limited Edition er en helt ny og sød tilføjelse til Sonny Angel-universet og den perfekte samlerfigur til fans, der elsker både overraskelser og nuttede design. Hver Sonny Angel-figur kommer som en "blind box", så barnet aldrig ved, hvilken af de farverige figurer der gemmer sig, før æsken åbnes. Serien er inspireret af en verden af slik og farverige dyr, hvilket skaber en uimodståelig kombination, der vil glæde både børn og samlere.

Candy Store Series er unik med dens første nogensinde gennemsigtige design i Sonny Angel-historien, hvilket giver figurerne en skinnende, slik-lignende glans. Figurerne er designet til at være multifunktionelle; de kan bruges som en nøglering eller som søde vedhæng, der kan sættes på tasker, smartphones eller nøgler. Det giver barnet mulighed for at tage sin yndlings Sonny Angel med sig overalt! Med en aftagelig kæde og rem kan figuren også bruges som en almindelig mini-figur, hvis det foretrækkes.

I denne Candy Store Series finder man Peach Bear, Soda Pig, Orange Sheep, Lime Dog og Grape Rabbit, men jagten går selvfølgelig også efter den sjældne Mint Rabbit! Halvdelen af glæden er at finde ud af, hvilken af disse nuttede figurer der gemmer sig i pakken.

Hos Banditten er vi glade for at kunne tilbyde Sonny Angel Candy Store Limited Edition. Disse små og farverige charmerende figurer er ideelle til at samle, lege med eller have med på farten. Det er den perfekte gaveidé til både børn og unge samlere, der elsker spændingen ved at finde ud af, hvilken Sonny Angel der gemmer sig i pakken!

Produkt information

MålFigur 7,3 cm
Mærke Sonny Angel