Rainbow Metallic Lavalampe - Lilla med rød lava

329,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev magien ved den klassiske lavalampe med denne flotte "Rainbow Metallic Lavalampe" fra Legami, som vi sælger hos Banditten. Denne lavalampe er mere end blot en lampe, men også en dekoration; den bringer det originale lavaeffekt fra 1960'erne direkte ind i børneværelset eller stuen. Tænd lampen, vent på at den varmer op, og bliv fascineret af de farverige magma-klumper, der stiger og falder i uforudsigelige former.

Lavalamper er fascinerende og sjove at kigge på, fordi de kombinerer lys og bevægelse på en unik måde. De farverige bobler skaber en hypnotiserende effekt, der kan hjælpe med at berolige og underholde børn og teens. Det er en perfekt gaveidé eller en stilfuld tilføjelse til ethvert børneværelse eller ungdomsværelse. For at sikre optimal ydeevne og lang levetid, anbefaler vi, at man ikke holder lavalampen tændt i mere end 5 timer ad gangen.

Hos Banditten elsker vi klassisk legetøj og dekorative elementer, der bringer glæde og nostalgi ind i hverdagen. Besøg også gerne vores legetøjsbutik for at se vores varierede udvalg af tidløse produkter.

Vær opmærksom på, at lavalamper og deres ledninger skal holdes væk fra små børn, da de er fremstillet i glas og bliver varme.

Produkt information

Mål37 cm x 9 cm
ReferenceLAV0003 (189323)
Mærke Legami