-20%
Elektrisk Espressomaskine, kaffekop, sukker & mælk

Elektrisk Espressomaskine, kaffekop, sukker & mælk

191,96 kr

239,95 kr
3 stk. på lager i webshop og butik

0 anmeldelser

Beskrivelse

Elektrisk Espressomaskine, Kaffekop, Sukker & Mælk – På Udsalg!

Oplev glæden ved at lege barista med Elektrisk Espressomaskine, Kaffekop, Sukker & Mælk, et fantastisk legetøjssæt der bringer caféoplevelsen hjem til de små. Denne mintgrønne espressomaskine er en autentisk miniudgave, der gør rolleleg endnu mere spændende og realistisk.

Espressomaskinen bruger to 1.5V AA batterier (medfølger ikke). Låget kan tages af, så barnet kan tilsætte vand. Når knappen trykkes, lyser maskinen op og afgiver realistiske kaffelyde, mens vandet løber ned i koppen, præcis som en ægte espressomaskine. Dette giver en autentisk oplevelse, der fascinerer og underholder.

Sættet inkluderer også en kaffekop med underkop og teske, samt en mælkekarton og en hvid sukkeræske, så børnene kan servere den perfekte kop kaffe. Med dette sæt kan de små lære om kaffebrygningens glæder og få en følelse af ansvar og kreativitet, mens de leger.

Elektrisk Espressomaskine, Kaffekop, Sukker & Mælk er ideel til børn, der elsker at efterligne voksne og udforske verden gennem rolleleg. Det opmuntrer til social interaktion og fantasifuld leg, mens de små baristaer serverer kaffe til deres dukker, venner eller familie.

Få dette sjove og engagerende legetøjssæt til en fantastisk pris og lad dine børn nyde en "caféoplevelse" derhjemme. Perfekt til at stimulere deres fantasi og gøre legeaftaler endnu mere spændende!