Basic Builder Box - 36 stk. Bygge & samle klodser

139,95 kr

2 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Spændende plastklodser fra Bristle Blocks! Denne klassiske æske indeholder 36 farverige klodser, knopper og dippedutter til at lave alskens ting og figurer. Her er til mange timers leg og sjov for barnet til at styrke kreativiteten, og klodserne er en oplagt gaveidé!

Bristle Blocks er et fantastisk valg for børns legetid, specielt designet til at fremme kreativitet og finmotoriske færdigheder. De unikke klodser er udstyret med små, fleksible børster, der gør det let for små hænder at samle og skille dem ad igen. Dette gør dem perfekte til børn i alderen 2-5 år.

De mange forskellige former og farver inspirerer til uendelige byggeprojekter og fantasifulde figurer. Børn kan skabe alt fra simple strukturer til komplekse mesterværker, hvilket hjælper med at udvikle deres kreative tænkning. At bygge med Bristle Blocks styrker børns finmotoriske færdigheder, hånd-øje-koordination og rumlige forståelse. Dette er vigtigt for deres generelle udvikling og forberedelse til skole.

Bristle Blocks er lavet af holdbare og sikre materialer, der er lette at rengøre. En hurtig vask med sæbe og vand holder klodserne rene og hygiejniske, hvilket er ideelt for både børn og forældre. Klodserne er fri for skadelige kemikalier og har ingen små dele, der kan udgøre en kvælningsrisiko, hvilket gør dem sikre for små børn.

Bristle Blocks er også fantastiske til samarbejdsleg. Børn kan bygge sammen, dele ideer og udvikle deres sociale færdigheder, mens de har det sjovt.

Denne Basic Builder Box med 36 stk. er en perfekt gaveidé, der vil glæde og underholde børn i timevis. Giv dit barn muligheden for at udforske deres kreativitet og fantasi med disse fantastiske Bristle Blocks!

Produkt information

Alder 1-2 år - 7-8 år
Mål26 x 19 cm
Reference3099Z
Mærke Bristle Blocks