Sky med knitrelyd, nulrebånd & ophæng

59,97 kr

99,95 kr
2 stk. på lager i webshop og butik

3 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev glæden ved Sky med Knitrelyd, Nulrebånd & Ophæng fra B. Toys, et vidunderligt stykke babylegetøj designet til at stimulere og underholde din baby. Denne søde sky vil med garanti bringe smil frem på dit barns ansigt og tilbyde mange timers sensorisk leg.

Babylegetøjet er skabt med tanke på at fange babys interesse med sine lyse farver og charmerende design. På den ene side viser skyen et gladt ansigt, og på den anden side afslører den et farverigt mønster, som er spændende at udforske. De regnbuefarvede strimler, der hænger fra skyen, er perfekte til at nulre med, hvilket tilføjer en ekstra dimension af sjov og sanselig stimulering.

Sky med Knitrelyd, Nulrebånd & Ophæng er mere end bare et stykke legetøj – det er et sensorisk eventyr, der hjælper med at udvikle babys visuelle, auditive og taktile færdigheder. Knitrelydene fanger babys opmærksomhed, mens de farverige strimler og mønstre stimulerer deres synssans. De forskellige teksturer og materialer inviterer til taktil udforskning, hvilket fremmer babys finmotoriske udvikling.

Denne bløde sky er også utroligt praktisk. Med den medfølgende klemme kan den nemt fastgøres til bilsæder, barnevogne, tremmesenge eller aktivitetsstativer. Dette gør det muligt at tage legetøjet med overalt, så baby altid har noget spændende at lege med, uanset om I er derhjemme eller på farten.

Hos Banditten er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af sensorisk stimulerende babylegetøj, der hjælper med at fremme dit barns udvikling. Sky med Knitrelyd, Nulrebånd & Ophæng fra B. Toys er en perfekt gave til nyfødte, som vil bringe masser af glæde og læring. Besøg os i vores butik på Østerbrogade 138 i København eller på vores webshop for at finde det perfekte legetøj til din baby.

Produkt information

Alder 0-3 mdr. - 6-12 mdr.
Mål20 x 16 cm
ReferenceBX2019Z
Mærke B. Toys