Piratrix - Vinder Guldbrikken 2024 - Stategi spil (7-99 år) -

149,95 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Piratrix - Vinder af Guldbrikken 2024 i kategorien børnespil!

Ohøj, ohøj! Kalder alle pirater! Piratrix fra Djeco er det prisvindende strategiske spil, der har vundet Guldbrikken 2024 i kategorien børnespil. Guldbrikken er den mest prestigefyldte pris i Danmark for brætspil, og i børnespilkategorien hyldes de spil, der på kreativ og underholdende vis udvikler børns strategiske evner og skaber sjove, sociale oplevelser.

I Piratrix gælder det om at være den første til at afsløre, hvor ens skattekiste er placeret på spillepladen. For at vinde skal barnet eller man placere sine piratbrikker, så de danner et kryds med en vandret og lodret linje ved skattekisten – men det kræver både snilde og strategi at forhindre modstanderne i at nå deres skat først.

Piratrix imponerede dommerne med sin strategiske dybde og udførelse, og det giver både børn og voksne en sjov og udfordrende spiloplevelse. Med et simpelt, men spændende gameplay, er det let at forstå, hvorfor spillet er blevet årets store vinder.

Hos Banditten har vi et stort udvalg af spil, der har vundet Guldbrikken, samt spil, der har været nomineret til prisen. Alle spil i vores sortiment er sjove og underholdende for børn og deres familier – perfekte til både hyggeaftener og udfordrende spiltimer.

Dansk spillevejledning medfølger, så hele familien kan hurtigt komme i gang med spillet.

Produkt information

Alder 7-8 år - 11-12 år
Mål21,5 cm x 21,5 cm x 4 cm
Spilletid20 min.
Antal deltagere2-4 deltagere
ReferenceDJ00802
Mærke Djeco