Mini Pillow Cube - Hjernevrider nøglering (9-99 år)

125,00 kr

4 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Mini Pillow - Hjernevrider Nøglering (9-99 år) fra Recent Toys er en udfordrende og sjov opgave fra Meffert's serie. Denne miniudgave af den klassiske Meffert's Feliks Pillow kræver, at man arrangerer de buede, regnbuefarvede brikker, så hver af de seks sider indeholder alle ni farver. Rækkerne drejer glat i hænderne, og brikkerne flyder sømløst fra en til den næste. Vejen til en løsning er dog ikke lige så glat eller sømløs!

Denne mini hjernevrider er perfekt at tage med på farten. Den er ideel til rejser og kommer med en nøglering, så du altid kan have den med dig. Den kan også fastgøres til en taske, hvilket gør den praktisk til brug på farten.

Mini Pillow er en perfekt gave til dig selv, din familie, venner og kære. Det hjælper med at holde børn underholdt, og det er også en fantastisk måde for voksne at holde hjernen aktiv og sund på. Dette gør det til en gave, der både er sjov og gavnlig.

Grundlagt af Uwe Meffert, en anerkendt puslespilsdesigner, søger Meffert's at inspirere og stimulere sindene hos mennesker i alle aldre. Uanset om du er nybegynder eller en mester, har vi noget for dig. En terning, men ikke bare en hvilken som helst terning.

Mini Pillow er lavet af høj kvalitet, holdbar, genanvendt ABS-plast og er pakket i plastfri, genanvendelig emballage. Dette gør det til et miljøvenligt valg for bevidste forbrugere.

Egnet for alle aldre fra 9 år og opefter, og det udfordrer yngre sind samt holder ældre hjerner sunde og aktive. Det er en sjov tidsfordriv, der samtidig fremmer mental sundhed.

Mini Pillow - Hjernevrider Nøglering er den perfekte kombination af sjov og udfordring, der holder både børn og voksne engageret. Med sin bærbare størrelse og bæredygtige materialer er det et ideelt valg for alle, der elsker en god hjernevrider. Giv din hjerne en udfordring med dette unikke puslespil fra Recent Toys!

Produkt information

Alder 9-10 år - +13 år
ReferenceM5078
MærkeRecent Toys