Rainbow Ball Run - Kuglebane udvidelsessæt 66 dele

649,95 kr

8 stk. på lager i webshop og butik

2 anmeldelser

Beskrivelse

Oplev en ny dimension af sjov og kreativ leg med Connetix Rainbow Ball Run Udvidelsessæt - 66 dele! Hos Banditten er vi glade for at tilbyde dette fantastiske sæt, der lader børn tage deres kuglebane-designs til næste niveau. Connetix er kendt for deres højkvalitets magnetiske byggeklodser, som stimulerer børns fantasi og finmotorik, og dette udvidelsessæt er ingen undtagelse.

Dette sæt indeholder nye og spændende komponenter som de innovative "X-rør" og skåle med dobbelt indgang, der giver mulighed for at skabe større og mere komplekse kuglebaner. Med de gennemsigtige rør og farverige magnetiske firkanter kan børn lære om bevægelse, tyngdekraft og fart, mens de designer deres egen bane.

Connetix udvikler sig sammen med barnet, efterhånden som deres byggeevner og forståelse for konstruktion vokser. Udvidelsessættet passer også perfekt sammen med andre magnetbyggesæt som Magna-Tiles, hvilket giver endnu flere muligheder for sjov leg og udforskning.

Sættet indeholder 36 forbindelsesfirkanter, 2 skåle med dobbelt indgang, 6 rør med rette vinkler, 6 U-formede rør, 8 spiralrør, 2 X-rør og 6 trækugler – alt, hvad du har brug for til at bygge og udvide din kuglebane.

Dette populære magnetiske legetøj er både sjovt og lærerigt, og perfekt til at stimulere barnets kreativitet og opfindsomhed. En rigtig god gaveide!

BEMÆRK! VAREN TILLÆGGES EKSTRA FRAGT TILLÆG P.G.A. VÆGTEN! - Sendes kun i Danmark.

Produkt information

Alder 3-4 år - 9-10 år
Mål26 x 40,5 x 8,5 cm
ReferenceCT-R-00066-BR
Mærke CONNETIX