Transparent perlemix i bøtte

49,95 kr

1 stk. på lager i webshop og butik

1 anmeldelse

Beskrivelse

Oplev magien ved Transparent Perlemix i Bøtte fra Pearl'n Fun, en fantastisk samling af smukke plastikperler i alle regnbuens farver. Børn elsker at lege med disse perler og skabe deres egne unikke smykker ved at trække dem på snor. De farverige perler er ikke kun sjove at arbejde med, men de hjælper også med at træne børns finmotorik på en underholdende og engagerende måde.

Hos Banditten ved vi, hvor vigtigt det er for børn at have kreativt og udviklende legetøj, og vores Transparent Perlemix i Bøtte er ingen undtagelse. Med 100 gram af de mest strålende perler i smukke farver, er der ingen grænser for, hvad børnene kan skabe. Fra armbånd og halskæder til nøglekæder, kun fantasien sætter grænser.

For at gøre det endnu lettere for de små kunstnere, tilbyder vi også elastiksnor i vores sortiment, som kan tilkøbes separat. Elastiksnoren gør det nemt for børnene at trække perlerne på og skabe fleksible, holdbare smykker.

Giv dine børn en kreativ oplevelse med vores Transparent Perlemix i Bøtte. Det er en perfekt gaveidé, der vil bringe glæde og stimulere deres kreative evner.

Produkt information

Alder 3-4 år - 7-8 år
Mål100 g
Reference714116
MærkePearl'n fun